Karta Extra

DYQANET


Gazeta Çelësi 2

ADRESA:

Blv "Zogu I", prane Ministrise se Drejtesise
1001 - Tiranë

telefon:

042248723

E-mail:

info.bulevardi@gmail.comGAZETA ÇELËSI: e para dhe e vetmja gazetë njoftimesh ekonomike dhe ofertash biznesi në Shqipëri është paraprirësja jonë. Që nga botimi i saj i parë në vitin 1998 është “tregu” i parë duke u kthyer në mjetin më të rëndësishëm të komunikimit të konsumatorit drejt konsumatorit (C2C) dhe në mjetin më të efektshëm të komunikimit të biznesit drejt konsumatorit (B2C).

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!