PËR JU KONSUMATORË
Karta Extra

PËR JU KONSUMATORË

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

REGJISTROHU TANI KËTU DHE MERR KARTËN TËNDE!

Karta Extra është falas!

Kjo kartë konsiston në bonuse dhe oferta të dedikuara për ty!

Përdore menjëherë Kartën Extra në të gjithë dyqanet që i përkasin rrjetit, të cilët janë të identifikuar nga logo Karta Extra në vitrinën e tyre.

Konsultohuni me listën e dyqaneve të rrjetit Karta Extra

Çdo biznes ka një histori të veçantë. Tashmë, të gjithë kanë një emërues të përbashkët: Karta Extra!

 
 

Rregullore Karta Extra