Me "Karta Extra"

Je Fitues Gjithmonë

Bëhu pjesë e rrjetit!

Apliko tani dhe pajisu online me Kartën Extra

Karta Extra

Ofron asistencë profesionale për menaxhimin operacional të marrëdhënies konsumator/ biznes dhe zhvillimin e një programi efikas besnikërie. Ne ofrojmë një teknologji të sigurtë dhe të avancuar -(PCI-DSS të çertifikuar), që vazhdimisht evoluon dhe është i lehtë për t’u përshtatur për çdo program.

Konsumatori

Njohja e konsumatorëve tuaj dhe sjellja e tyre është thelbësore për biznesin tuaj.

Karta të Personalizuara

Karta Extra ofron të gjitha llojet e kartave plastike me cilësi të lartë: karta me bandë magnetike, karta Chip / Smartcard, karta PVC, karta Barkode si dhe përshtatjen, kodimin dhe shërbimet e numërimit.

Mbajtja e Konsumatorit

Një konsumator besnik dhe i shpërblyer ndikon dhe fiton konsumatorë të tjerë, duke rritur bazën tuaj të konsumatorëve.

Hardware

Karta Extra ofron në industrinë e softuerit që do të përdoren në programet e besnikërisë.

Ofertat

Konsumatorët tuaj do të përfitojnë ofertat të cilat do ti motivojnë ata për të rritur shitjet e biznesit tuaj.

Bonuse

Bonuset nga pikët e grumbulluara rrisin besnikërinë e konsumatorit të biznesit tuaj, duke mbajtur marrëdhënien me konsumatorin me kalimin e kohës.

Studime & Analiza

Përmes FidelyNet® 3.0 ju do të jeni në gjendje të identifikoni konsumatorët tuaj më të mirë, të kryeni analiza dhe raporte të detajuara, të krijoni oferta dhe përfitime direkte dhe të komunikoni drejtpërdrejt me secilin konsumator.

Shto Shitjet

Suksesi i programit të Besnikërisë është i drejtpërdrejt dhe proporcional me rezultatet e fituara. FIDELY NET® 3.0 është platforma e vetme që lejon mbikëqyrjen e rezultateve të programit të Besnikërisë, për performancën e saj ose për kthimin e investimeve të ofertave të ndryshme të aplikuara, me mundësinë e analizës në periudha afatshkurtër.

Funksionaliteti

Një nga asetet kryesore të Platformës Karta Extra është informacioni, i cili jo vetëm që përfshin të dhënat personale të klientëve, por dhe analizon sjelljen e tyre konsumatore dhe shkallën e ndërveprimit me Programin. Nëpërmjet mjeteve të shumta,platforma  FIDELY NET® 3.0 regjistron dhe centralizon gjithë këtë informacion, duke ofruar një material shumë të vlefshëm për përpunimin e strategjive më të mira për rritjen e shitjeve.

Njohja e klienteve

Njohja e klientëve tuaj është baza e çdo programi marketingu të suksesshëm. Platforma Karta Extra siguron një mjet të fuqishëm për marketingun e të dhënave për analizimin dhe segmentimin e të gjithë informacionit të Programit të Besnikërisë. Në mënyrë të thjeshtë dhe vizuale, filtrat mund të zgjidhen dhe të kombinohen për të ndarë informacionin për qëllimin e dëshiruar. Informacioni i marrë mund të vizualizohet, eksportohet ose ruhet (statik ose dinamik) si Target / Cluster për përdorim dhe ndërveprim në të ardhmen.

Komunikimi me klientët

Programet CRM janë ndër më më efikaset përsa i përket komunikimit.

Informacioni është i rëndësishëm por mënyra se si duhet të komunikojmë me klientët është edhe më e rëndësishme. Mesazhet më efikase janë ato që arrijnë në kohën e duhur tek personi i duhur. Për të riaktivizuar klientët pasivë, për të mbështetur klientët më të mirë, për t’i përgëzuar ata në ditëlindjen e tyre ose për ndonjë arsye tjetër të vlefshme, FIDELY NET® 3.0 ofron një platformë të drejtpërdrejtë Marketingu që lejon kontakt me klientët në mënyra të ndryshme (sms, email, etj.).

Prezantimi i Ofertave

Programi i Besnikërisë stimulon klientin me përfitime të ndryshme të veçanta, të tilla si pikët e dyfishta, ulje të veçanta, numër të caktuar të pikëve për përsëritje të blerjes, pikë bonus për shuma të ndyshme, shpërblime të menjëhershme, dhe shumë më tepër! Oferta e duhur për çdo klient, duke ditur interesat e tyre, përmirëson shanset e suksesit.

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!

Ftoni miqtë tuaj

Share this post with your friends!