Karta Extra

DYQANET


Optika Tirana

ADRESA:

Rr."Mylsym Shyri", afer Albtelecom, Ap 1
1000

telefon:

0684020010

E-mail:

info@ottical.comVizitë okulistike e kompjuterizuar, laborator i specializuar me aparatura moderne, lente të cilësisë së lartë (mono-fokale, bifokale, progresive), lente kontakti me numër dhe me ngjyrë, skelete optike dhe syze dielli të markave të njohura si: Bulgari, Ferragamo, Dolce & Gabbana, Ray Ban, Flair, Prada, Versace,etj.