Karta Extra

DYQANET


Farmaci Shehu

ADRESA:

Rr "Medar Shtylla"
1001 - Tiranë

telefon:

042227588

E-mail:

i.shehu_farm@yahoo.comTe Farmaci Shehu gjeni të gjitha produktet farmaceutike dhe kozmetike për të rritur dhe fëmijë.

 

Facebook: https://sq-al.facebook.com/pages/category/Pharmacy---Drugstore/Farmaci-SHEHU-1326041447465499/

 

            PËRFITONI 5 PIKË PËR ÇDO 150 LEKË!