Karta Extra

DYQANETPlanet Computers 1

ADRESA:

Rruga Rrapo Hekali, Nd.1, Pallati Beem
1000 - Tiranë

telefon:

0689032925

E-mail:

info@planetcomputers.alPrej 23 vitesh ne ofrojmë shitje, shërbime dhe asistencë, për produktet e teknologjisë së informacionit. Misioni i kompanisë sonë është të gjendet pranë klientit fundor, me produkte dhe shërbime, të cilat të kenë besueshmëri të lartë dhe të jenë kompetitivë ne treg. Ne besojmë që ja kemi arritur qëllimit duke ofruar produkte të qëndrueshme (brande ndërkombëtare), asistencë të vazhdueshme teknike gjatë dhe mbas periudhes së garancisë dhe korrektësi në marrëdhënien me klientin.

Stafi i Planet Computers ju ofron support në të gjithë ciklin e jetës së një sistemi kompjuterik.

 

                    PËRFITONI 5 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!