Karta Extra

DYQANETItalpharma

ADRESA:

Rruga e Kosovareve, prane diges se Liqenit
1000 - Tiranë

telefon:

0692068180

E-mail:

centralpharmaalbania@gmail.comItalpharma ofron një gamë të gjërë produktesh farmaceutike dhe dermokozmetike.

 

                        PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!