Karta Extra

DYQANETNatyral Vita Rr.Dibres

ADRESA:

Rruga e Dibres, perballe shkolles Misto Mame
1000 - Tiranë

telefon:

0694066274

E-mail:

info@natyralvita.comNatyral Vita është një markë produktesh natyrale në PARFUMERI dhe KOZMETIKË. Kjo markë u krijua me synimin e importimit, eksportimit dhe shpërndarjes së produkteve të saj në treg, po ashtu edhe të produkteve ekskluzive të markave të njohura nga e gjithë bota. Produktet tona janë të çertifikuara dhe të kontrolluara, ato dallohen për përmbajtjen natyrale të tyre të cilat përgatiten nga profesionistë të njohur të fushës.

 

            PËRFITONI 10 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!