Karta Extra

DYQANETOrganic Pharmacy Besmira

ADRESA:

Rr. "Islam Alla"
1000 - Tiranë

telefon:

0698400277Farmacia ju ofron një gamë të gjerë të produkteve farmaceutike, suplemente dhe përgatitje të produkteve të personalizuara. Për më tepër këtu mund të bëhen skin test dhe scalp test analyzer.

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!