Karta Extra

DYQANET


Milky Tirana

ADRESA:

Rr "Pjeter Bogdani", P.2, Shk.1
1000 - Tiranë

telefon:

0672020273

E-mail:

xhonimarinaj@hotmail.comDietë?! Çfarë është kjo?! 

Një botë shijesh unike vetëm tek Milky Tirana. Të gjithë ju që jeni të apasionuar pas ëmbëlsirave, ejani dhe shijoni kombinimet më të veçanta të krepave vetëm në Milky Tirana!

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!