Karta Extra

DYQANET


Librari Arts

ADRESA:

Bulevardi Zogu I
1000 - Tiranë

telefon:

0682535330

E-mail:

arta.zeneli@hotmail.comPranë Librari Art's mund të gjeni gjithmonë librin e ri artistik, historik, klasikët si dhe libra për fëmijë, revista dhe shtypin e ditës.

“Ku është natyra njerëzore më e brishtë se në një librari?”
 
Ju mirëpresim të zgjidhni librin tuaj të preferuar, vetëm në Librari Art's!
 
 
            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!