Karta Extra

DYQANET


Ada Herbs

ADRESA:

Rr "Janos Hunyadi"
1000 - Tiranë

telefon:

0695857274

E-mail:

herbsada@gmail.com‘Fresh Handmade Cosmetic’ është përshkrimi ynë si një biznes i krijuar me dashurinë për të bukurën natyrale, të bukurën afër natyrës, të bukur prej natyrës.

Produktet tona përfshijnë kujdesin ndaj lëkurës dhe flokut, një linjë tërësisht organike e çertifikuar, me lendë të parë të importuar në skaje të ndryshme të botës, aty ku edhe parimi ynë gjen aplikim ‘cilësi e padiskutueshme’, duke zgjedhur të mos bëjmë kompromis me të.