Karta Extra

DYQANET


Rinascimento

ADRESA:

Rr Nacionale Tiranë-Elbasan
1000 - Tiranë

telefon:

0694003107

E-mail:

aiselahaxhiu@gmail.com

Orët e hapjes:

08:00 - 20:00Për herë të parë në Shqipëri, vjen marka e mirënjohur italiane Rinascimento. 
Kjo markë përfaqëson imazhin e femrës elegante dhe trasgresive në të njëjtën kohë, moderne dhe e sofistikuar, romantike por e vendosur dhe këmbëngulëse. Vetëm për pak vite Rinascimento është bërë ambasador i Fast Fashion, në krye të rangut të quajtur Made in Italy. 
Kjo markë ju ofron nje raport të shkëlqyer të çmimit dhe cilësisë dhe nje gamë te gjërë veshjesh dhe aksesorësh të dizenjuara plot shije dhe kreativitet për të përkëdhelur egon tuaj femërore dhe duke rritur vetëbesimin kudo dhe me këdo. 
E gjeni në Teg, kati i parë.

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 150 LEKË!