Karta Extra

DYQANET


Ritual Beauty

ADRESA:

Rr "Sami Frasheri"
1000 - Tiranë

telefon:

0672065975

E-mail:

calypso@abcmail.alKujdesuni per flokët, trupin dhe fyturën në mënyrë profesionale tek Ritual Beauty Shop. Tek ne do të gjeni markat më të mira ndërkombëtare si Tigi, Oway, Organic, Elchim, Olivia Garden dhe shumë e shumë të tjera.

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!