PC STORE

Shitje dhe Servis Kompjuterash

 

PC Store

PC STORE Albania është një ndër partnerët strategjik të biznesit në Shqiperi në fushën e teknologjisë së informacionit. Që nga shitja dhe riparimi i aksesorëve kompjuterik deri në programimin dhe monitorimin e sistemeve të ndryshëm, syinimi ynë që nga 2005 është t’u përshtatemi kërkesave tuaja duke ju dhënë zgjidhje inteligjente problemeve të biznesit tuaj.

Adresa: Rr. Dibrës, 10 m nga kryqëzimi i 9-Katësheve

Telefon: 04 2221 076

Cel:  0672073032 – 0697592777

E-mail: info@pcstore.al
dyqani@pcstore.al
servis@pcstore.al

Web: www.pcstore.al

PONDERIMI  100 Leke = 4 Pike

Our Location

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!