RRJETI IRIS COSMETIC

Kozmetikë

 

Rrjeti Iris Cosmetic

Iris Cosmetics, me një eksperiencë 16 vjeçare, mbulon tregun shqiptar në fushën e biznesit të kozmetikës. Një botë e madhe në funksion të mirëqënies femërore, aty ku buron qetësia dhe ndjesia organike e të shijuarit të produkteve më në të zë të kozmetikës. Përfaqësuesi zyrtar i markave italiane e franceze të cilësisë më të lartë, ky rrjet dyqanesh ju ofron produktet që i nevojiten çdo femre për t’u ndjerë e bukur, e freskët dhe natyrale.

Adresa 1: Rr. Mikel Maruli, pranë London Bar, Astir

Adresa 2: Rr. E Kavajës, pranë postës Nr. 9

Adresa 3: Rr. Komuna e Parisit, Kompleksi Kika 2, pranë Eco Market

Adresa 4: Rr. Dibrës, pranë pallatit INSIG

Telefon: 04 24 07 272

Cel: 067 20 10 720

E-mail: marketing@iriscosmetic.com

Web:  www.iriscosmetic.com

PONDERIMI  100 Leke = 5 Pike

Iris Cosmetic Astir

Iris Cosmetic Rr. Kavajes

Iris Cosmetic Komuna e Parisit

Iris Cosmetic Rr. Dibres

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!