Kush jemi?

Karta Extra u krijua nga bashkëpunimi i NEXUSCOM BALLKAN dhe NEXUSCOM.

ÇELËSI MEDIA GROUP lidër në fushën e botimeve dhe të komunikimit tregëtar në Shqipëri.

NEXUSCOM lidër në sektorin e menaxhimit të kartave, punon prej vitesh me zhvillimin dhe ofertat e pajisjeve teknologjike të avancuara.

 

Follow us on Twitter