Faqja kryesore

Çfarë është Karta Extra?


Është një rrjet i përbërë nga mijëra persona, të cilët janë të privilegjuar në merkaton e produkteve dhe shërbimeve. Çdo blerje shpërblehet dhe çelësi për këtë privilegj është vetëm të kesh Kartën Extra.

Si mund ta kem “Kartën Extra”?

Të bëhesh zotërues ekskluziv i Kartës “Extra” është e thjeshtë dhe e shpejtë: duhet të plotësosh një formular me të dhënat e tua. Formularin mund ta gjesh në të gjitha bizneset që janë pjesë e rrjetit. Karta Extra ju jepet menjëherë falas dhe ju mund të kontrolloni veprimet tuaja në hapësirën e rezervuar “Per Ju Përdorues” ose”Për Ju Biznese” tek:www.kartaextra.com

Shiko fletëpalosjen Zbulo si të mbledhësh pikë!

Follow us on Twitter