Si Funksionon

Platforma Karta Extra është e krijuar për menaxhimin e përfitimeve bazuar në lëvizjen konsumatore, nëpërmjet bashkëveprimit të konsumatorit: nga blerja e thjeshtë në biznes deri tek veprimet online.

Karakteristikat

Online

Është projektuar për të lejuar marrëdhënien me konsumatorin në kohë reale dhe e konceptuar me filozofinë “on-line”.

Inovative

Është në evolucion të vazhdueshëm, duke u përmirësuar gjithnjë e më tepër me funksione të reja.

Fleksibël

Ofron manaxhimin e Programit të Besnikërisë sipas klientit dhe është i përgatitur për integrimin e faturave dhe softuerin e faturimit.

Siguria

Të gjitha të dhënat janë të centralizuara dhe të mbrojtura në një sistem qendror, të certifikuar me standardin më të lartë të sigurisë IT (PCI-DSS).

Instrument Marketingu

Lejon të mësojë sjelljen e konsumatorëve, të bëjë veprime promovuese të personalizuara dhe vlerëson kthimin e investimeve në lidhje me objektivat.

Interaktiviteti

Lejon të mësojë sjelljen e konsumatorëve, të bëjë veprime promovuese të personalizuara dhe vlerëson kthimin e investimeve në lidhje me objektivat.

Apliko për të bërë biznesin tënd pjesë të rrjetit!

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!

Ftoni miqtë tuaj

Share this post with your friends!