Karta Extra

DYQANET


Farmaci Shehu 2

ADRESA:

Rr "Tish Dahija",Kompleksi Kika 2
1000 - Tiranë

telefon:

042227588

E-mail:

i.shehu_farm@yahoo.comTe Farmaci Shehu gjeni të gjitha produktet farmaceutike dhe kozmetike për të rritur dhe fëmijë.

 

            PËRFITONI 5 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!