Karta Extra

DYQANET


Lule Natyrale K & M

ADRESA:

Rr "Abdyl Frasheri"
1001 - Tiranë

telefon:

0692413480

E-mail:

lefterbizhga@gmail.comDhuroni lule dhe buzëqeshje me Lule Natyrale K & M dhe Karta Extra.