Karta Extra

DYQANET


Shtepia e Ofertave

ADRESA:

Rr "Sami Frashëri", 50m mbi shkollen "Petro Nini Luarasi"

telefon:

042239303

E-mail:

shtepiaofertave@gmail.comShumëkush nga ju ka në shtëpi sende apo paisje të ndryshme ende funksionale, të cilat nuk i përdor më apo dëshiron t’i zëvendësojë ato. Të tjerë njerëz janë në kërkim të tyre. Këto objekte kanë një vlerë në treg. “Shtëpia e Ofertave” merr përsipër t’i shesë për ju. Kurseni kohë, fitoni para! Vlerësimi dhe transporti FALAS! Për Ju që blini, do të gjeni gjithçka për të gjitha shijet, me çmime ofertë!

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!