Karta Extra

DYQANET


My Optika M.Gjollesha

ADRESA:

Rr "M. Gjollesha"
1000 - Tiranë

telefon:

0692040418My Optika është koncepti më i ri i dyqaneve optike, ku çdo klient gjen dhe ndërvepron me një staf të kualifikuar për përzgjedhjen e syzeve që i përshtaten.
 
Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë skeletesh optike duke ju përshtatur buxhetit të çdo personi dhe syze dielli nga markat më të njohura ndërkombëtare.
 
Ju garantojmë origjinalitetin e markave dhe garancinë mbas shitjes!
 
 
            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!