Karta Extra

DYQANET


Son Juice Shop

ADRESA:

Rr "Murat Toptani"
1000 - Tiranë

telefon:

0682084837Të pish lëngje frutash është një mënyrë shumë e mirë për të konsumuar më shumë fruta dhe zarzavate dhe për ta mbushur ditën tuaj me energji.

Tek ne do të gjeni lëngje frutash të shijshme dhe nga më të veçantat!

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!