Karta Extra

DYQANET


Pelagos

ADRESA:

Rr "Sami Frasheri"
1000 - Tiranë

telefon:

042257168Restoranti më i veçantë në kryeqytet i cili ofron rehati, qetësi dhe komoditet. Provoni shije unike dhe specialitete të pasura.

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!