Karta Extra

DYQANET


Kancelari dhe printime

ADRESA:

Rr. Muhamet Gjollesha
1000 - Tiranë

telefon:

0694671415

E-mail:

lenci.hyso@gmail.comTek ne do të gjeni artikuj shkollorë, shtypshkrime, faqosje, printime, fotokopje, plastifikime, skanime, punime kompjuteri dhe çdo shërbim tjetër kancelarie qe do t'ju nevojitet.

 

            PËRFITONI 4 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!