Karta Extra

DYQANET


Kancelari Ferari

ADRESA:

Rr "Artan Lenja", te Vila Ferrari
1000 - Tiranë

telefon:

0694366753

E-mail:

printferari@gmail.comTek Kancelari Ferari do të gjeni artikuj shkollorë, shtypshkrime, faqosje, printime, fotokopje, plastifikime, skanime, punime kompjuteri dhe çdo shërbim tjetër kancelarie qe do t'ju nevojitet.

 

            PËRFITONI 4 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!