Karta Extra

DYQANET


Ama Caffe Teg

ADRESA:

Rr Nacionale Tiranë - Elbasan, Qendra Tregtare Teg
1000 - Tiranë

telefon:

0692167004

E-mail:

aiselahaxhiu@gmail.comZbuloni dhe shijoni ndjesitë origjinale të përzierjeve të zgjedhura të një cilësie të lartë kafeje.

Ama Cafe është kthyer në një brand të konsoliduar shqiptar, që pozicionohet me së miri, krahas logove më të njohura ndërkombëtare.

AMA Cafe ka investuar në blerjen e makinerive të teknologjisë së avancuar për sistemin e paketimit dhe teknologjia e aplikuar në këtë sistem ka nxitur krijimin e një produkti cilësor, si dhe zhvillimin e disa paketave të produktit, duke konkuruar denjësisht në treg me çmim, cilësi dhe imazh krahas brandeve tradicionale të kafesë.

 

Web: https://amacaffe.com/

Instagram:https://www.instagram.com/ama_bar/

Facebook:https://www.facebook.com/amacaffeBoutique/

 

            PËRFITONI 2 PIKË PER ÇDO 150 LEKË!