Karta Extra

DYQANET


Buy Smart Store K

ADRESA:

Rr "Kavajes"
1000 - Tiranë

telefon:

0692525500

E-mail:

info@bss.com.alProdukte në të gjithë Shqipërinë. Produktet vijnë tek ju, sigurt dhe shpejtë. Pagesa për produktin do të bëhet pasi produkti ka mbërritur tek ju. Politikat që ne ofrojmë, mbrojnë privatësinë tuaj në çdo blerje. Skuadra jonë e asistentëve, do t’ju ofrojë zgjidhje të plotë në rast problemesh.

Oraret: E hënë - E shtunë: 09:00 - 21:00 & E dielë: 12:00 - 20:00

 

Instagram: https://www.instagram.com/buy.smart.store/?hl=en

Facebook: https://www.facebook.com/BuySmartStoreTirana/

Web: https://www.bss.com.al/

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 150 LEKË!