Karta Extra

DYQANET


Fresh Line Teg

ADRESA:

AUTOSTRADA TIRANE - ELBASAN KM. 0
1000

telefon:

042225587

E-mail:

freshlinealb@gmail.comFresh Line daton që në 1992 një sipërmarrje e Mayra Vagioni Stasinopoulou, e cila trashëgoj dhuntinë e recetave që bazohen në aromaterapy, vajra esencial, ekstrakte bimësh dhe gjalpra natyral, me përbërës të rrallë nga bimët dhe gjithçka që na ofron natyra, të cilat ofrojnë efekte të shumëllojshme për lëkurën, flokët, trupin, duart etj. Çdo gjë e testuar in vitro & in vivo. Sot gjendemi në 15 shtete me mbi 300 pika shitjesh.

 

            PËRFITONI 3 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!