YSATIS

Butik

 

Ysatis

Firma e njohur Greke Ysatis më në fund edhe në Tiranë. Tendencat më të fundit në veshje i gjeni vetëm në Ysatis.

Adresa: Rr. Vaso Pasha

Cel:  069 212 9662

E-mail: ysatisalbania@gmail.com

PONDERIMI  100 Leke = 3 Pike

Ysatis

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!