NEXT TO YOU

Butikë

 

Next to You

“Next to You” butiku ku do të gjeni esencën e shijes tuaj në të veshur. Ejani të përzgjidhni nga koleksionet më të reja në dyqanin tonë.

Adresa: Rr. Medar Shtylla, Komuna e Parisit

Cel: 0695855557

PONDERIMI  100 Leke = 2 Pike

Our Location

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!