LULE NATYRALE K & M

Lule

 

Lule Natyrale K & M

Dhuroni lule dhe buzëqeshje me Lule Natyrale K & M dhe Karta Extra.

Adresa: Rr. Abdyl Frashëri, pranë Librit Universitar

Cel: 0692413480

E-mail: lefterbizhga@gmail.com

PONDERIMI  100 Leke = 5 Pike

Our Location

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!