KREHERI I ARTE

Sallone Bukurie

 

Krehëri i Artë

Krehëri i Artë ‘Luçi’, me më shumë se 10 vite eksperiencë në fushën e bukurisë, përkujdeset për pamjen tuaj.

Adresa: Rr. Petro Nini Luarasi, Nd. 4

Telefon: 04 2233 950

Cel:  0695223716

E-mail: e.hasula@yahoo.com

PONDERIMI  100 Leke = 6 Pike

Our Location

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!