RRJETI GOTECH ELECTRONICS

Elektroshtëpiake

 

Rrjeti GoTech Electronics

GoTech Electronics si distributor zyrtar i Indesit Internatinal Company Itali për paisjet elektroshtëpiake, sjell ekskluzivisht linjat më të reja për marka si Hotpoint, Indesit, Scholtes etj. GoTech mundëson financimin me këste, transport falas deri në destinacionin final, garanci 2 vjeçare për shumicën e produkteve por edhe  garanci 5 vjeçare (2+3 opsionale), si dhe asistencë teknike edhe pas shitjes.

Adresa 1: Rr. Medar Shtylla, Kompleksi Kika

Cel: 068 609 2215

Adresa 2: Casa Italia

Cel: 068 609 2250

Adresa 3: Rr. 5 Maji, Qendra Concord

Cel: 068 609 2251

Web: www.gotech.al

PONDERIMI  100 Leke = 2 Pike

Gotech Medar Shtylla

Gotech Casa Italia

Gotech Rr. 5 Maji

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!