GERMAN OPTIK

Optikë

 

German Optik

German Optik, përfaqësuesit e vetëm në Shqipëri të firmës më të mirë Gjermane “RODENSTOCK”, me mbi 20 vjet eksperiencë në fushën e optometrisë. German Optik ofron vizita të specializuara me aparatura moderne, xhama të llojeve të ndryshëm, xhama special Gjerman “RODENSTOCK”, xhama special për kompjuter që sytë tuaj të jenë të mbrojtur në çdo kohë përballë ekraneve të pajisjeve elektronike, cilësi maksimale në çdo produkt.

Adresa: Rr. Komuna Parisit, tek Qendra Kristal

Cel: 0672042659

E-mail: germanoptik@hotmail.com

Web: www.gjermanoptik.com

Our Location

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!