RRJETI GAZETA CELESI

Gazetë

 

Rrjeti Gazeta Celesi

GAZETA ÇELESI: e para dhe e vetmja gazetë njoftimesh ekonomike dhe ofertash biznesi në Shqipëri është paraprirësja jonë. Që nga botimi i saj i parë në vitin 1998 është “tregu” i parë duke u kthyer në mjetin më të rëndësishëm të komunikimit të konsumatorit drejt konsumatorit (C2C) dhe në mjetin më të efektshëm të komunikimit të biznesit drejt konsumatorit (B2C).

Adresa 1: Rr. Kavajes, ish Parku i Autobusave, Condor Center, kati 3

Telefon: 042240745

E-mail: gazeta@celesi.com

Adresa 2:  Blv. “Zogu I”, pranë Maternitetit të vjetër

Telefon: 042248723

E-mail: info.bulevardi@gmail.com

Adresa 3: Krista Center, Komuna e Parisit

Cel: 0695540272

Web: www.gazetacelesi.al

PONDERIMI  100 Leke = 2 Pike

Gazeta Çelësi

Gazeta Çelësi

Celesi Infoshop

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!