FRAMESI

Sallone Bukurie

 

Framesi

Shkollë & Academy Framesi Albania
Është një shkollë me program perëndimor dhe azhornohet vit mbas viti me të rejat më të fundit në fushën e kosmetologjisë. Shkolla përfshin 26 programe të cilët mbulojnë të gjithë informacionin e duhur për të nisur nga e para një profesion dhe në përfundim të shkollës të jeni të gatshëm për tu futur në tregun e punës apo të biznesit me një prezantim tepër profesional.

Adresa: Rr. Andon Zako Cajupi, K. II, Pallati Conadit, Nd. 3, h. 11

Telefon: 04 2256 991

Cel:  0697672878 – 0697672877

E-mail: gazmend_u@yahoo.com

PONDERIMI  100 Leke = 2 Pike

Our Location

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!