FARMACITE SHEHU

Farmaci

 

Farmaci Shehu

Në Farmaci Shehu gjeni të gjitha produktet farmaceutike dhe kozmetike për të rritur dhe fëmijë.

Adresa 1: Rr. Medar Shtylla, Komuna e Parisit tek EHW

Adresa 2: Rr. Tish Dahija, kompleksi Kika 2

Telefon: 04 2227 588

E-mail: i.shehu_farm@yahoo.com

PONDERIMI  100 Leke = 2 Pike

Farmaci Shehu 1

Farmaci Shehu 2

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!