CONAD ASTIR

Supermarkete

 

Conad Albania

Marka  Conad  ka  mbi 1000 produkte të ndara në  kategori të ndryshme merceologjike. Në vite ka fituar besimin e konsumatorit duke kombinuar në mënyre përfekte  raportin  çmim – cilësi.

Adresa: Rr. Teodor Keko, në kryqëzim me Rr. Mikel Maruli

Cel: 0692079881

E-mail: conad.romario@conadalbania.al

Web: www.conadalbania.al

PONDERIMI  100 Leke = 2 Pike

CONAD

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!