BUY SMART STORE

Celulare

Buy Smart Store – BSS

SmartPhone-t më të fundit me çmimet më të mira në treg. Mundësi blerje me këste ose kartë krediti.

Adresa 1: Rruga e Kavajës, 50 m pas kryqëzimit të 21 dhjetorit

Adresa 2: Rruga Myslym Shyri, pranë karburant Gulf

Cel: 0694355000

E-mail: info@bss.com.al

Web: www.bss.com.al

PONDERIMI  100 Leke = 2 Pike

Oferte e limituar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

BUY SMART STORE

BUY SMART STORE

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!