MELVINFLEX

Dyshekë

 

Melvinflex

Prodhim Dyshekësh të teknologjisë më të fundit dhe me një jetë gjatësi pa limit. Melvinflex ju ofron:
Dyshekë, krevate hekuri, krevate lëkure, jastëk, krevate muri, divanë, krevat me mekanizëm.
Për një gjumë të mirë natën, për të jetuar me mirë ditën.

Adresa: Rr. Kavajës, 50 m nga Globe

Cel 0694059944

E-mail: info@melvinflex.com

Web: www.melvinflex.com

PONDERIMI  100 Leke = 5 Pike

CONAD

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!