Kush Jemi

NexusCom Ballkan është prezent në Shqipëri nga viti 2011 si pjesë e NexusCom e cila është një kompani ndërkombëtare, me filiale në 5 shtete të Europës dhe Amerikës, e cila prej mëse 20 vitesh koncepton, ndërton dhe zhvillon platforma, aplikacione dhe programe besnikërimi. Në bashkëpunim me Çelësi Media Grup është konceptuar, lançuar dhe zhvilluar programi dhe rrjeti i besnikërisë Karta Extra. FidelyNet 3 është versioni i fundit i platformës, i lançuar në fund te vitit 2015 si një nga platformat më të avancuara  në botë për stadin aktual të evoluimit të konceptit të besnikërimit, që është besnikërimi në rrjet.

Misioni

Ofron zgjidhje për bizneset, pavarësisht nga madhësia e tyre, bazuar në risitë teknologjike për strategjitë e marketingut që u japin atyre rezultate konkrete dhe të matshme për sa i përket besnikërisë dhe rritjes së vlerës së klientëve të tyre.

Vlerat

 • Hulumtimi dhe Inovacioni

  Promovimi i inovacionit nëpërmjet një ekipi ekspertësh të dedikuar për hulumtimin e mjeteve avangarde dhe Strategjitë e Besnikërisë, Marketingut dhe CRM.

 • Klientë të orientuar
  Duke qenë të vetëdijshëm për nevojat e klientit, i cili është një “individ” para se të jetë një burim i vlerës, dhe duke siguruar një shërbim të asistencës integrale 360°.

 • Transparenca
  Të jesh transparent dhe përgjegjës shoqëror, si me shoqërinë dhe me mjedisin.

 • Njohuri
  Gjithmonë i përgatitur për të inkorporuar njohuri të reja, duke inkurajuar përmirësim të vazhdueshëm.

 • Sukses
  Kërkimi i suksesit dhe gjenerimi i vlerës në ndarjen e përfitimeve me bashkëpunëtorët.

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!

Ftoni miqtë tuaj

Share this post with your friends!