KONTAKT

BËHU PJESË E RRJETIT!

Rrjeti I Kartës Extra synon të formojë një qendër tregtare natyrore të quajtur “Qëndra Karta Extra”, brenda të cilës do të nxiten iniciativa dhe promovime të dedikuara.

Bizneset të cilat i bashkohen rrethit të shpërndarjes, nëpërmjet Kartës Extra lejojnë konsumatorin të mbledhë pikë për blerjet e bëra dhe gjithashtu të përfitoj nga promocionet, eventet dhe konkurset.

E gjithë kjo motivon klientin për sa më shumë blerje. Si pasojë, inkurajohet besnikëria e rrjetit.

MOS HUMBISNI MUNDËSINË PËR TË RRITUR PËRFITIMET TUAJA!

Për më shumë informacion telefononi 355 68 20 982 46 ose shkruani në info@kartaextra.com

Dërgoni mesazhin tuaj

15 + 8 =

Info

NEXUSCOM BALLKAN

Rr. “Kavajës”, Tiranë

Condor Center, kati III-të

Tel: +355 04 2268 104

Cel: +355 68 20 982 46

E-mail: info@kartaextra.com

Pyetje të shpeshta

Nga Konsumatori

Ku mund të pajisem me Kartën Extra?

Ju mund të aplikoni online në këtë link. Dhe më pas paraqituni në zyrat tona qëndrore. Gjithashtu mund të pajiseni me Kartën Extra në të gjitha dyqanet pjesë e rrjetit. Për më shumë informacion ju mund të shfletoni broshurën këtu.

Si mund ta di sa pikë kam mbledhur?

Për çdo blerje, Karta Extra mbushet me pikë dhe në faturë është shkruar shuma e pikëve të mbledhura. Në çdo moment ju mund të kontrolloni gjëndjen e pikëve duke aksesuar llogarinë tuaj në këtë link.

Si mund ti përdor pikët?

Është e thjeshtë, çdo pikë e grumbulluar vlen një lekë. Për shembull, nëse ke mbledhur 3000 pikë do të thotë se ju keni grumbulluar 3000 lekë të cilat mund ti përdorni për të përfituar produkte ose skonto në çdo biznes që është e rrjetit.

Nga Biznesi

Si të bëhëm pjesë e rrjetit?

Të bëhesh pjesë e rrjetit Karta Extra është e thjeshtë dhe e shpejtë. Cakto një takim me një nga konsulentët tanë, i cili do t’ju ndihmojë të bëheni pjesë e rrjetit.

Çfarë përfiton biznesi im nga Karta Extra?

  • Fiton klientë të rinj
  • Shton shitjet
  • Rrit iniciativat individuale
  • Krijon raporte vazhdimësie
  • Përmirëson imazhin e biznesit

Çfarë ofron rrjeti Karta Extra?

  • Kartë Elektronike
  • POS dhe Software
  • Formular Regjistrimi
  • Materiale Promocionale
  • Hapësirë të Rezervuar

Karta Extra

Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!

Ftoni miqtë tuaj

Share this post with your friends!