KARTA EXTRA

Iniciativë e konceptuar dhe e projektuar nga Çelësi Media Group me qëllim gjallërimin dhe rritjen e qarkullimit të klientelës duke nxitur blerjet në zona të caktuara.

PROJEKTI

Projekti përfshin të gjitha Dyqanet brënda Territorit të cilat duke iu bashkuar Extra-s do t’i jenë bashkuar familjes së Kartës Extra, gjithashtu edhe nga biznese të zakonshme.

 • AFËRSI DHE PËRKATËSI Bizneset janë përkrahur sipas konceptit “afërsi territoriale”, nga ku duhen t’i përkasin të njëjtit territor.
 • SHUMËLLOJSHMËRI DHE PËRSËRITJE Rrjeti ka një përbërje heterogjene. Përzjerja e aktiviteteve tregtare të cilat janë të shumëllojshme përfaqëson një nga pikat e forta të kësaj karte. Në këtë mënyrë, konsumatori përdor kartën Extra për blerjet e tij/saj të përditshme.
 • KUALICION Ndarja e Konsumatorëve nga territori i tyre, I jep mundësi biznesit zgjerimin dhe të pasurit klientelë të re. Për këtë nuk ka asnjë dyshim, sepse Bashkimi bën fuqinë!

DINAMIKAT

Bizneset të cilat i bashkohen rrethit të shpërndarjes nëpërmjet Karta Extra lejon konsumatorin të mbledhë pikë për blerjet e bëra dhe gjithashtu përfitimin e promocioneve, eventeve dhe konkurseve të çmimeve duke i shpërblyer. E gjitha kjo nxit klientit për sa më shumë blerje. Si pasojë, inkurajohet besnikëria e rrjetit.

PËR CDO 500 PIKE KONSUMATORI PËRFITON 500 LEKE, I/E CILA MUND TI PËRDORI BRËNDA RRJETIT TË DYQANEVE.

Rrjeti I Kartes Extra është absolutisht AUTONOM sepse cdo biznes që bëhet pjesë e rrjetit të dyqaneve ka të drejtë të vendosë në mënyrë të pavarur përqindjen që do ti ofrojë klientit duke u bazuar në profilin e biznesit të tij.

Misioni

Ofron zgjidhje për bizneset, pavarësisht nga madhësia e tyre, bazuar në risitë teknologjike për strategjitë e marketingut që u japin atyre rezultate konkrete dhe të matshme për sa i përket besnikërisë dhe rritjes së vlerës së klientëve të tyre.

 

Vlerat

 • Hulumtimi dhe Inovacioni

  Promovimi i inovacionit nëpërmjet një ekipi ekspertësh të dedikuar për hulumtimin e mjeteve avangarde dhe Strategjitë e Besnikërisë, Marketingut dhe CRM.

 • Klientë të orientuar
  Duke qenë të vetëdijshëm për nevojat e klientit, i cili është një “individ” para se të jetë një burim i vlerës, dhe duke siguruar një shërbim të asistencës integrale 360°.
 • Transparenca
  Të jesh transparent dhe përgjegjës shoqëror, si me shoqërinë dhe me mjedisin.
 • Njohuri
  Gjithmonë i përgatitur për të inkorporuar njohuri të reja, duke inkurajuar përmirësim të vazhdueshëm.
 • Sukses
  Kërkimi i suksesit dhe gjenerimi i vlerës në ndarjen e përfitimeve me bashkëpunëtorët.
Njoftohu për të rejat

Njoftohu për të rejat

Bashkohu me listën tonë të postimeve për të marrë lajmet dhe përditësimet më të fundit nga rrjeti ynë

You have Successfully Subscribed!

Ftoni miqtë tuaj

Share this post with your friends!