Si funksionon?

Mblidh pikët premio Karta Extra

Bizneset pjesëmarrëse në rrjetin e  Kartës Extra të dhurojnë pikë premio për çdo 100 lekë të shpenzuara.Në çdo biznes është e shkruar shuma e pikëve që dhurohet me çdo 100 lekë të shpenzuara.Te kasa karta juaj do të mbushet me pikët premio.

Si mund ta di sa pikë dhuratë kam mbledhur?

Për çdo shpenzim Karta Extra mbushet me pikët dhuratë dhe në faturë është shkruar shuma e pikëve dhuratë të mbledhura.
Në çdo blerje mund të kontrollosh pikët e mbledhura nga kuponi që lëshon dyqani.

 

Shiko fletëpalosjen

Follow us on Twitter