Kërko

Si mund ta kem Kartën “Extra”

Të bëhesh zotërues ekskluziv i Kartës Extra është e thjeshtë dhe e shpejtë: duhet të plotësosh një formular me të dhënat e tua. Formularin mund ta gjesh në të gjitha bizneset që janë pjesë e rrjetit, në dyqanin Infoshop në rrugën “Komuna e Parisit“, tek qëndra Kristal ose në zyrat qëndrore të Çelësi Media Group, Qëndra Condor, kati III.

Karta Extra ju jepet menjëherë falas dhe ju mund të kontrolloni veprimet tuaja në hapësirën e rezervuar “Për Ju Përdorues” ose “Për Ju Biznese” tek:www.kartaextra.com

Follow us on Twitter