Shtepia e Ofertave

logo-shtepia-e-ofertave corr
promovime: Përfitoni nga shumëllojshmëria e produkteve!

Shitje dhe blerje me përfitim maksimal. E thjeshtë dhe komode.
Shumëkush nga ju, ka në shtëpi mobilje, sende të shumëllojshme ende funksionale të cilat nuk i përdor më. Këto objekte kanë vlerë në treg të cilat me kalimin e kohës zhvlerësohen. Shtëpia e ofertave merr përsipër ti shesë për ju. Kurseni kohë, fitoni para. Vlerësimi Falas në shtëpi. Mundësi transporti. Mobilie, antikuariate, elektroshtëpiake, aksesorë shtëpiakë, instrumenta muzikore, vegla dhe artikuj sportive, lodra dhe artikuj për fëmijë.

 

  • emri: Shtepia e Ofertave
  • qyteti: Tiranë
  • adresa: Rr. "Sami Frashëri", 50m mbi shkollen "Petro Nini Luarasi"
  • tel.: 042239303
  • Rimbushja e kartës:Karta Extra - 2 pikët për çdo 100 Lekë