Bëhu pjesë e rrjetit

Çfarë është Karta Extra?

Karta Extra është hapësira e re e marketingut që të lejon shumëfishimin e klientëve e në të njëjtën kohë të fitimeve në mënyrë shumë të shpejtë.

Karta Extra është një rrjet i përbërë nga biznese të zgjedhura dhe nga mijëra familje dhe klientë posedues të Kartës Extra.

Të gjithë bizneset pjesëmarrës në rrjetin e  Kartës Extra shpërblejnë klientin posedues të Kartës Extra për çdo shpenzim me disa pikë të cilat grumbullohen dhe shëndërrohen në ulje në dyqanet që marrin pjesë në rrjetin e Kartës Extra.

Kjo mënyrë e re e promocioni të lejon:

  •  Tërheq mijëra klientë të ri posedues të Kartës Extra
  • Rrit besimin nga ana e klienteve
  • Rrit imazhin e biznesit në mënyrë potenciale falë reklamës së rrjetit Karta Extra

Një sistem i thjeshtë por shumë i avancuar teknologjikisht.

Të gjitha transaksionet janë të regjistruara dhe të komanduara nga një platformë digitale, e zhvilluar nga multinacionalja NexusCom, që të lejon të kesh hapësirën tënde ekskluzive nga e cila mund të monitorosh shitjet e biznesit dhe të kesh një profil më të detajuar të klientëve të Kartës Extra.

Gjithashtu, biznesi juaj do të jetë i paqyruar online duke u njohur ne këtë mënyrë  nga të gjithë klientët e”Kartës Extra”.

 

Shiko fletëpalosjen

Follow us on Twitter